Lahega header värdefullt vetande

Ny produkt: ProMax kemikalieblandare

Nu lanserar vi våra nya kemikalieblandare ProMax som en del av Prorange- konceptet – som snabbt och effektivt ger dig rätt brukslösning. 

Med ProMax kemikalieblandare på väggen i din anläggning får du:

  • Kostnadseffektiv användning av kemikalier – du sparar pengar genom att automatiskt dosera rätt mängd kem som behövs för jobbet
  • Du får alltid rätt koncentration – varje gång
  • Snabb och enkel blandning
  • En bättre arbetsmiljö – du slipper onödig direktkontakt med koncentrerat kem
  • Mindre spill 

Du kan ladda ner nyhetsinformationen som PDF-fil genom att klicka på bilden. 

ProMax informationsblad

ProMax

Som företagare ska du se till att kemikalier som ni använder och förvarar på er arbetsplats är märkt på rätt sätt. Vid inspektion måste Arbetsmiljöverket klart kunna identifiera innehållet i dunkar och triggerflaskor och de risker som är förknippade med detta. 

Genom att använda ProMax kemikalieblandare och Prorange Brukslösningsetiketter säkerställer du att uppgifter på etiketterna överensstämmer med innehållet och att rätt märkning är på plats. 

ProMax kemikalieblandare finns i två versioner: 

ProMax 4

ProMax 4 är en kemblandare för flaskfyllning av Prorange Interior Cleaner 40i och Prorange Glass Shine 43i. Art.nr 70022

Detaljerad information finns att få på produktsidan.

Gå till produktsidan...


ProMax 16

ProMax 16 är en kemblandare för hinkfyllning av Prorange Wax Shampoo 45w. Art.nr 70025.

Detaljerad information finns att få på produktsidan.

Gå till produktsidan...


I konceptet kring blandare och brukslösningar ingår följande produkter: 

Produktbild Prorange Wax Shampoo 45wWax Shampoo 45w

Wax Shampoo 45w är ett milt bilschampo med mycket god smutsupplösande förmåga av fet vägsmuts. Ger en tunn vaxfilm som verkar glansförhöjande och vattenavstötande med hög avrinningseffekt vid avspolning. 

Produkten säljs koncentrerad och späds på bästa sätt med hjälp av ProMax 16.

Glass Shine 43i

Glass Shine 43i är ett koncentrerat glas- och fönsterputsmedel för alla vindrutor, fönster och speglar i hemmet, bilen, båten, husvagnen etc. Avlägsnar fet smuts, trafikfilm och fläckar från t ex insekter och tobaksrök. Utmärkt som spolarvätska under sommarhalvåret. 

Bör appliceras med sprayflaska och späds för bäst resultat med ProMax 4. 

Använder du produkten på din arbetsplats tillhandahåller vi även brukslösningsetiketter med relevant information och märkning.

Interior Cleaner 40i

Interior Cleaner 40i är ett kombinerat rengörings- och fläckborttagningsmedel med hög tvättkraft för fordons invändiga ytor. Avlägsnar ingrodd smuts, livsmedelsfläckar och dylikt från textilklädslar, vinylinredning, plastdetaljer, gummimattor m m. 

Appliceras med en sprayflaska och späds för bäst resultat med ProMax 4. 

Använder du produkten på din arbetsplats tillhandahåller vi även brukslösningsetiketter med relevant information och märkning.